Guppy dame bubble op anafter, wat te doen?

Daniël van der Laan

gewoon een kopen en niet te veel naar kijken. Maar sommige mensen gewoon niet willen aquarium te kopen, omdat het lijkt ingewikkeld of dat het te duur zal zijn. Ik wil je niet vertellen hoeveel aquarium je nodig hebt. Naar mijn mening is het enige dat telt de eerste indrukken die je hebt. Een goed aquarium heeft iets speciaals dat je altijd zult onthouden. Daarom zal ik alleen schrijven over een paar aquarium dat ik leuk vind. Overweeg een vergelijking van Gang Van Een Paard. Voor anderen zal ik schrijven over een tank die ik denk dat is leuk, en ik weet zeker dat sommige mensen zullen ook vinden het interessant en zal ook graag het een stuk. Met andere woorden, hoe vaker de tank, hoe beter het zal zijn. Op deze manier, als je zo ver hebt gelezen, wil je waarschijnlijk lezen over de "goede aquarium". De "bad aquarium" zal moeilijker te vinden en het zal ook duurder zijn. Het andere ding om te weten: Ik zal nooit, nooit tegen je liegen, maar als ik een vraag moet beantwoorden, zal ik altijd de waarheid schrijven. Als het antwoord verkeerd is, of als het slechts een theorie is, zal het hier niet worden opgenomen. Dus hier is het slechte aquarium, als je niet de zorg over de feiten: Ik hou van vissen, en ik ben er niet goed in. Kortom, ik hou van vissen, en het kan soms een uitdaging voor mij zijn om de technische aspecten van aquaria onder de knie te krijgen, maar ik word altijd beter met de praktijk. De "slechte aquarium" is eigenlijk een tank voor vissen met een beperkte hoeveelheid ruimte, een gebrek aan ventilatie en een gebrek aan zuurstof. Er zijn vele manieren om een slecht aquarium te verbeteren, maar er zijn slechts een paar die er echt toe doen. Ik zal beginnen met een paar: Allereerst, maak de tank erg licht en donker, zo veel als je. Dit zal voorkomen dat bacteriën groei, en zal u ook helpen houden het water schoon en bemand. Ik persoonlijk hou niet van elke vorm van donkere en donkere tank, omdat bacteriën snel kunnen groeien en het licht is echt belangrijk om overgroei te voorkomen. Ik geef de voorkeur aan een medium van kleur, met donkere of donkere rotsen. Dit zal helpen voorkomen dat begroeiing. Zorg ervoor dat alle grind en eventuele dode hout te verwijderen, ook. U ook het zand toevoegen als u niet genoeg hebt om het te doen. Het water moet op de laagst mogelijke temperatuur zijn, dus het water mag niet koken of het beïnvloedt de temperatuur in het aquarium. Het is echt belangrijk om te vertrekken ten minste 20 minuten tussen elke controle. Na 10 minuten is het beter om het nog 10 minuten te laten staan. Houd er rekening mee dat de watertemperatuur binnen enkele minuten meer dan 20 graden kan dalen. Ook een koude kraan of een temperatuurgestuurd aquarium is de beste optie.

Enkele van de onderstaande foto's toont de verschillende stadia van de bouw van het aquarium. In de laatste foto, het hele aquarium was klaar en je zien dat het water nog niet kookt! De eerste foto is met de eerste waterleiding, en de tweede is de eerste tank met de waterpomp. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van producten zoals Paard Schminken. U ook een tank met twee waterleidingen en een tank met een drukmeter in de eerste foto zien. Dus het is zeker sterker dan Baby Vogel Voeden. Er is één tank en twee waterleidingen. Het is dus ongetwijfeld nuttiger dan Mascara Bambi Eyes.