Hoe werkt deze Airstream Aquarium decoratie?

Daniël van der Laan

Het werkt als de zon. Bekijk het rapport Kafmolen Voor Vogelzaad experience report. Er zijn veel verschillende variaties van de zon, maar het belangrijkste is dat de zon altijd beweegt en het aquarium verlicht.

Dus de zon is echt hetzelfde als de zon in uw keuken. Stel je de zon voor als een gewone lamp, het ziet er als volgt uit: De zon kan in elke richting van het aquarium schijnen, het heeft geen duidelijke "positie". Maar het is nog steeds hetzelfde: een bewegende lichtbron, met een lichtstraal van 20 cm. De lichtintensiteit in een bol is hetzelfde als de lichtintensiteit in een boog vanaf een punt, dus als je 10 cm van de zon toevoegt, krijg je hetzelfde. In mijn aquarium heb ik een heel dik glas. Ik weet niet waarom, misschien omdat glas goed is voor warmte en licht, maar ik weet niet of ik het niet veel kan opwarmen. Als ik een paar centimeter van mijn zon kon toevoegen (om mijn lichtstraal groter te maken) zou het waarschijnlijk beter zijn, omdat het licht gelijkmatiger zal worden verspreid. In tegenstelling tot Terrarium Gaas, is het daarom opvallender meer bedienden. Maar dat kan ik niet. Dus ik moet het doen op een manier dat het licht is niet alleen geconcentreerd in een paar plaatsen (maar op veel plaatsen). En ik weet dat als ik wat licht toe te voegen aan het aquarium, zal er een verschil in de intensiteit van het licht. Dus ik moet dat berekenen. Er zijn vele andere manieren om dit te doen, en ik ben niet van plan om ze allemaal hier te beschrijven, want ik weet niet over hen. Een idee is om een koepel te maken. Maar ik zou moeten een groot raam toe te voegen aan het aquarium en voeg een enorme hoeveelheid licht. Maar dat is niet zo gemakkelijk voor mij om te doen, dus heb ik besloten om een aantal verschillende ideeën te proberen. Voor sommige foto's, heb ik ervoor gekozen om een foto te gebruiken door de kunstenaar. Hij is een geweldig persoon die echt goede foto's maakt waar ik van hou. U ook een grotere versie van deze foto downloaden.

Laten we nu beginnen met een blik op de foto. We hebben een grote koepel. De foto hierboven toont me met behulp van een eenvoudig stuk stof om het waterniveau te dekken. Ook aquarium Test is een begin waard. De grootte van deze koepel is 40 cm hoog en 40 cm breed.