Welke beginnende vis? (warm water)

Daniël van der Laan

beginners zijn degenen die te maken hebben met de minste problemen in een aquarium. Als het aantal newbie aquarium eigenaren te verhogen, zo zijn de vragen gesteld door nieuwkomers.

Om deze vraag te beantwoorden, vroeg ik een groep aquariumkopers hoe ze omgaan met beginnende vissen. Ik heb het over beginnende vissen die behoefte hebben aan een beetje begeleiding om hun reis te beginnen in een aquarium. Wat maakt beginnende vissen anders dan de anderen? Wat zijn sommige dingen die beginnersvissen anders maken? Hier zal ik u laten zien hoe beginnersvissen verschillen van andere vissen in aquaria. In tegenstelling tot Stalbord Paard is het dus veel bruikbaarder. Aquarium kopen is erg leuk en het is heel gemakkelijk om in de hobby, maar het is nog steeds een van de moeilijkste aspecten van de hobby. Zelfs als je begint, zijn er altijd mensen die sceptisch zijn over de hobby en die op zoek zijn naar redenen om te stoppen. Toen ik lees een newbie aquarium forum vraag, ik voel dat het goed is om te delen met de newbie aquarist over een aantal dingen die beginners kunnen leren over de hobby. Laten we beginnen bij het begin van de beginnersaquaria. Hoe vind je beginnende vissen? Het is moeilijk om deze hobby te beginnen wanneer de eerste vis die je vindt uit andere landen komen. In Europa bent u waarschijnlijk niet van plan om een beginner vis te vinden uit de VS. Daar zijn veel redenen voor. Allereerst zullen de vissen waarschijnlijk ergens buiten Europa vandaan komen. Maar ook de vis in het algemeen zal ergens uit Europa komen. Dit geldt zelfs voor de newbie aquarist. De gemiddelde newbie aquarist is vaak niet gewend om te werken met vissen uit andere landen. Het is echt gemakkelijk om in de war te raken in deze situatie. Dit kan opmerkelijk zijn in vergelijking met aquarium

Ik hoop dat dit bericht zal u helpen voorkomen dat een heleboel misverstanden die je zelf maken. Hoe meer informatie u in dergelijke situaties verstrekken, hoe minder u nodig hebt om de verkeerde keuzes te maken. Laat ik beginnen met de basis: Vis zijn in principe alle mariene soorten. Sommige vissen lijken meer op elkaar dan op elkaar. In de wereld van vissen, zijn er ook watervogels en vogels zijn meestal aquatisch. Veel van de vragen die je zal hebben zijn gerelateerd aan de grootte en kleur van een vis, de kleur, het is type ogen en het is fin. Laten we daar mee beginnen. Sommige soorten hebben een min of meer vlak oppervlak, dat is een functie die u helpt te weten of de vis heeft een goede vin of niet. De platte vin is een beetje een nadeel in het aquarium wereld, maar je moet overwegen of u een tank te bouwen voor de eerste keer of u al een tank met vinnen en je hebt geen ruimte meer. De grootte van de vis kan het belangrijkste zijn. Een tank van een bepaalde grootte is goed voor een of twee vissen, maar niet voor velen. Een grote vis zal niet genoeg ruimte hebben voor veel kleine vissen. En zoals ik hierboven schreef, bent u niet van plan om de beste resultaten te krijgen voor uw eerste vis als u al een grote tank. Dit betekent ook dat u uw huidige tank goed moet kennen.

Het belangrijkste om naar te zoeken is: Een vinlengte van 15 cm of minder. Als u veel kleinere vissen, zal uw tank vol met niet-opgegeten voedsel en je krijgt niet de beste resultaten.