Wie schrijft?

Daniël van der Laan

Mijn motto is "Aquaria, het beste deel van een aquarium." Ik schrijf aquaria omdat ik om mijn hobby geef. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie. Deze hobby is iets waar ik van hou en het is iets waar ik gepassioneerd over ben. De hobby is geen carrière, het is een levensstijl en ik hoop dat het zal blijven aangenaam voor mij, zolang ik leef. Ik hoop dat u deze blog nuttig vindt en dat het u inspireert om uw aquaria ook te creëren en te verbeteren.

Ik hoop dat je het nuttig vindt, maar ik verwacht niet dat iemand mijn blog te gebruiken om de volgende redenen: Het is geen bedrijf. Deze blog is alleen mijn persoonlijke blog. Ik maak er geen winst van, ik verdien een klein inkomen door mijn hobby en ik zou er graag meer mee doen. Ik wil niet dat het mijn werk in de weg staat. Ik heb geen tijd om eraan te besteden.

Mijn Ebook, dat 'The aquarium test' heet, bevat veel aquariumtesten en geeft ook tips om een beter aquarium te maken.

AquaTestCentraal is een kleine blog met een focus op aquaria. Ik begon mijn blog in november 2014 en het groeide uit tot ongeveer 12.000 bezoeken per maand. De blog heeft betrekking op aquaria, vissen, live rock en de blog wordt niet gesponsord door bedrijven, maar ik gebruik een deel van de inhoud van de blog in mijn eigen werk. Ik heb een aantal andere projecten ook zoals aquaponics of water beerting.

Dus besloot ik om een recensie te schrijven om mijn eigen mening en ervaringen te delen. Dus ik begon met het doorlopen van alle berichten en het lezen van de opmerkingen, dat is de reden waarom de blog review is een beetje lang.

1. Waar moet u rekening mee houden bij het bouwen van uw eigen aquarium?

Er zijn een heleboel verschillende opties in de DIY aquarium wereld, u een kit te kopen, inspiratie op te doen van het internet of zelfs gaan en probeer het zelf.

Toen ik deze blog in 2007 begon, had het slechts één focus: aquaria.

Vandaag doe ik het met meer focus. Ik doe aquarium test-targets, aquaria te houden en aquaria te testen. Als ik klaar ben om een nieuw aquariumproject te starten, zal ik meer schrijven over aquaria, testdoelen en aquaria. Als je wilt leren hoe je een aquarium moet ontwerpen en bouwen, en je wilt de vragen kunnen beantwoorden "Hoe bouw ik deze tank?" "Hoe kan ik het testen?" "Wat is de beste manier om het te onderhouden?" "Waar is de beste plek voor mijn nieuwe tank?" Ik zal proberen om deze blog bijgewerkt met de nieuwste en beste aquarium info te houden. Wil je mee, dan kun je me vinden op Facebook, Twitter of per e-mail bij Daniël Van der Laan ([email protected]). Als u vragen, opmerkingen of suggesties over deze blog, of gewoon graag een vraag te stellen, stuur me dan een e-mail.

Ik heb veel ervaring omdat ik een aquarist en een ontwerper (ik ontwerp mijn eigen aquaria en aquarium systemen vanaf nul, dus het is een grote verantwoordelijkheid van mij om de gemeenschap op het juiste spoor te houden). Ik heb een aantal speciale kennis die je hier vinden, dus lees door alle berichten voordat je begint met het lezen van deze blog, want ik weet een aantal dingen die sommigen van jullie misschien niet weten.

In deze blog heb ik een speciale focus op aquarium systemen (met inbegrip van pompen en pompen accessoires), evenals pomp reviews, en ik zou graag uw mening, vragen en opmerkingen te horen. Dus als je een vraag hebt over een onderwerp met betrekking tot aquaria of pomp reviews of pomp installatie, voel je vrij om te schrijven in de comments sectie en laat het me weten.

Als u geïnteresseerd bent in de pomp review van de Waterman (het enige model dat ik ooit heb beoordeeld), vindt u die review hier.